Αύριο Πέμπτη 14 Ιουνίου η Πρεμιέρα της Παράστασης "Έχω ένα μυστικό" με τη Μελίνα Ασλανίδου.

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την επίσημη πανελλαδική πρεμιέρα της παράστασης “Έχω ένα μυστικό” στην Πάτρα. Η Μελίνα Ασλανίδου συναντά το Γιάννη Παπαμιχαήλ επί σκηνής, και μαζί “ζωντανεύουν” μουσικά το μύθο της Αλίκης και του Δημήτρη.                                          Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την πολυαναμενόμενη μουσική παράσταση “Εχω ένα μυστικό” που θα κάνει πανελλαδική επίσημη πρεμιέρα στην Πάτρα και το Royal την

Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 21.30 το βράδυ. Πρωταγωνιστές της βραδιάς, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, οι οποίοι μαζί με τους Μιχάλη Σουρβίνο, Άννα Μορφίδου και Γιώργο Γερωνυμάκη θα ζωντανέψουν επί σκηνής μιά άλλη εποχή γεμάτη συναίσθημα και υπέροχες μελωδίες. Το «Έχω ένα μυστικό», αποτελεί ένα μοναδικό αφιέρωμα στις μεγάλες επιτυχίες του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη, των ανθρώπων που έβαλαν τη δική τους υπογραφή στα κινηματογραφικά και θεατρικά πράγματα της χώρας και μεγάλωσαν γενιές και γενιές!
Αυτές τις επιτυχίες πήρε ο γιός τους Γιάννης Παπαμιχαήλ και βάζοντάς τους μια διαφορετική, πιο σύγχρονη πινελιά, θα μας τις παρουσιάσει ζωντανά στη σκηνή του Royal, λίγο πριν το «ταξίδι» τους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Tραγούδια όπως: “Θάλασσα πλατιά”, “Χάλι γκάλι”, «Καροτσέρη”, “ Το σύννεφο έφερε βροχή”, “σήκω χόρεψε συρτάκι”, “μάτια βουρκωμένα”, “τράβα μπρος”, φυσικά το “έχω ένα μυστικό”, και πολλές ακόμα μεγάλες επιτυχίες της Αλίκης και του Δημήτρη, που συγκινούν και σήμερα ακόμα μικρούς και μεγάλους…
Ενώ όλο το θέατρο θα μεταμορφωθεί σε παλιό κινηματογράφο, αφού στη γιγαντοοθόνη του θα προβάλλονται σκηνές από ταινίες που αγαπήθηκαν από τον κόσμο.
Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Μαγδαληνός.
Όσοι θελήσουν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις έχουν ακόμα ένα λόγο, καθώς μέρος των εσόδων τους θα πάει στο ίδρυμα «Μέριμνα του παιδιού» στην Πάτρα.
Κι επειδή μια πρεμιέρα με τόσο ηχηρά ονόματα αποτελεί «είδηση», αρκετά αθηναϊκά μέσα έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον για να καλύψουν το γεγονός.
Κι αν δεν καταφέρετε να βρείτε εισιτήριο για την πρεμιέρα της Πέμπτης, η παράσταση θα επαναληφθεί την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Ιουνίου.

Royal Theater, Ακτή Δυμαίων 53, (παλαιό Πτωχοκομείο) Πάτρα • Τηλ.: 261 031 0120

info@royaltheater.gr • www.royaltheater.gr
Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα: Γωνιά του Βιβλίου, Discover Bookstore, Φάρος εν Πάτραις.
Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ στην προπώληση και 15 ευρώ στο ταμείο του θεάτρου (οι θέσεις είναι αριθμημένες)
Ωρα έναρξης: 21.30