Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Μιρέλα Πάχου Live στην Πάτρα 16 Μαρτίου

Οι κοινές εμφανίσεις του απαράμιλλου τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, της υπέροχης Μιρέλας Πάχου και του μοναδικού Ιταλού κιθαρίστα Steve Tesser χαρίζουν κέφι αλλά και πληθωρικά συγκινησιακά συναισθήματα. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. Με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο, συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό. Το πρόγραμμα των τραγουδιών του βασίζεται στην νέα δισκογραφική δουλειά «ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ», στις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες του όπως: «Πεθαίνω για Σένα», «Και τι Ζητάω», «Ο Σουλτάνος της Βαβυλώνας», «Τιτανικός», «Σκόνη», «Εφάπαξ», «Έτσι & Αλλιώς» «Μάτια δίχως λογική», «Ημίφως», «Έλα ψυχούλα μου», «Διδυμότειχο Blues», «Νότος», «Ένας Τούρκος στο Παρίσι», «Πόσο σε θέλω» κ.α.

Μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε αυτήν την μουσική παράσταση συμμετέχει η Μιρέλα Πάχου, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και ακορντεονίστα, η οποία θα μας ξεσηκώσει με τις χορευτικές της μελωδίες και το ζεστό της χαμόγελο εφοδιασμένη με τα κομμάτια της όπως: «Μιρέλα», «Ριπλέϋ», « Δύο και κάτι», «Τι να θυμηθώ» κ.α.
Σε αυτό το μουσικό ταξίδι συμμετέχει ο Ιταλός βιρτουόζος κιθαρίστας STEVE TESSER έχοντας στις «αποσκευές» του δικά του τραγούδια αλλά και πασίγνωστες διασκευές ελληνικών και ξένων ρόκ τραγουδιών. 

Μαζί τους ο Άκης Αμπράζης στο μπάσο & ο Φίλιππος Σπυρόπουλος στα τύμπανα.

Λ. ΜΑΧΑΡΙΤΣΑΣ - Μ. ΠΑΧΟΥ LIVE ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ
16 ΜΑΡΤΙΟΥ - Apotheosis Stage

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6972807170
Τιμή φιάλης 120€ 

Προπώληση 10 € 
Discover Bookstore
Γωνιά του βιβλίου - Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου
Zizu - Le Patron
Το Θρανίο
viva.gr - δίκτιο viva
11876

Ώρα έναρξης: 22.30

διοργάνωση : Mojo Live

Χορηγός Επικοινωνίας: Smartfm 100.7